VINCEKOV POHOD

Kategorija
JEDNODNEVNI IZLET
Datum
Nedjelja, 19. Siječanj 2020. 00:00

Tradicionalni zimski, 22. po redu Vincekov pohod organiziran po međimurskim bregima, s ciljem obilježavanja Dana svetog Vinka, zaštitnika vinogradara.

Prijevoz autobusom, polazak u 6:30, iza Cibone.

Start je između 8:00 i 9:00 s parkirališta Toplica.

Startnina: 20 kuna (simboličan poklon, kontrolni kartončić, kruh sa slaninom, žestica).

Uz brojne stajanke i odmorišta, put od petnaestak kilometara se prođe za 4-5 sati. Cilj pohoda je u Murskom Središću, u sportskoj dvorani gdje se poslužuje jelo i piće (grah, hrenovke, kobasice), koje nije uključeno u startninu. (K1, T1)

O svemu više na: https://bundek.hr/vincekov-pohod/pozivnica-20-vincekov-pohod/

OPREMA: Čvrste planinarske cipele, odjeća u skladu s vremenskim prilikama, presvlaka, zaštita od hladnoće, vjetra i kiše.

POTREBNI DOKUMENTI: osobna iskaznica, planinarska iskaznica, zdravstvena iskaznica.

PREHRANA: Na cilju pohoda, u sportskoj dvorani, grah, hrenovke i kobasice, ili iz ruksaka.

CIJENA PRIJEVOZA: 100 kuna (na bazi 25 učesnika) PRIJAVE: Boris Lukač 098/38 44 22 (WhatsApp, SMS) e-mail: rizzbo@gmail.com

Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, da će poštovati pravila zaštite prirode i okoliša te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Vodič ima pravo odbiti sudjelovanje pojedinca za kojeg procijeni da nije tjelesno spreman, da nije adekvatno opremljen ili da nije spreman djelovati timski.

 
 

Powered by iCagenda

TOP