9.-10.10.2021. DAN GRAFIČARA - SUSRET S PD DELO LJUBLJANA

Kategorija
DVODNEVNI IZLET
Zadnji tadum
Nedjelja, 10. Listopad 2021. 00:00

Tradicionalni, 189. po redu susret s prijateljima iz PD Delo, Ljubljana i obilježavanje Dana Grafičara, održat će se na našem domu uz planinarenje po Medvednici.

PLAN SUSRETA:

Subota, 9.10.2021.

Dolazak gostiju iz Ljubljane se očekuje oko 10 sati. Naši članovi mogu doći vlastitim prijevozom, autobusom ZET-a, samostalno ili organiziranim pješačenjem iz Šestina, od Lagvića. Okupljanje je u 8:45, polazak u 9:00. Vode Igor Vidošević, Tomislav Rodbinić i Franjo Rezler.
Nakon okrijepe, oko 12:00 krećemo u hodnju vršnom zonom Medvednice u trajanju do 3 sata. Kondicijski i tehnički lako.
Kasnije popodne i navečer veselo druženje na domu uz objed u organizaciji Društva. Postoji mogućnost noćenja za naše članove.

Nedjelja, 10.10.2021.

Nakon doručka, kraća šetnja do Tornja, pa nastavak druženja do ručka.
Pozivamo sve naše članove da prisustvuju obilježavanju dana Duštva.

Dodatne informacije:  Boris Lukač 098/38 44 22 (WhatsApp, SMS)

Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da ne osjeća simptome respiratornih bolesti, da mu nisu izrečene mjere izolacije ili samoizolacije, da će poštovati važeće epidemiološke mjere, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, da će poštovati pravila zaštite prirode i okoliša te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Vodič ima pravo odbiti sudjelovanje pojedinca za kojeg procijeni da nije tjelesno spreman, da nije adekvatno opremljen ili da nije spreman djelovati timski.

 
 

Powered by iCagenda

TOP