OPĆA PLANINARSKA ŠKOLA

Opća planinarska škola Planinarskog društva Grafičar iz Zagreba se provodi prema programu Opće planinarske škole u Hrvatskom planinarskom savezu. Polaznicima pruža osnovu za siguran i svrsishodan boravak u planinama, djelovanje unutar planinarske udruge te za stručno školovanje i usavršavanje u specijalističkim djelatnostima u planinarstvu. Škola je namijenjena upoznavanju i informiranju članova HPS-a o mjerama sigurnosti pri sudjelovanju na lakim i umjereno zahtjevnim planinarskim izletima, turama i pohodima u planinama.

Program Opće planinarske škole se sastoji od 8 predavanja na kojima se obrađuje 15 nastavnih tema, te 8 planinarskih izleta na kojima se provode vježbe. Nastavno osoblje sačinjavaju iskusni planinari, pripadnici HGSS-a i stručne osobe iz pojedinih područja. Izlete vode članovi Vodičke službe Hrvatskog planinarskog saveza.

Trajanje školovanja: Termin održavanja je 21. ožujka - 23. svibnja 2024.

Vrijeme i mjesto održavanja: Predavanja se održavaju u prostorijama Društva, u Ulici Šandora Brešćenskog 4/I.kat, četvrtkom s početkom u 19.30 sati. Izleti se održavaju nedjeljom (jednodnevni), te subotom i nedjeljom (dvodnevni).

Izleti: Medvednica, Grobničke Alpe, Mrzlica (SLO), Okić, Krndija-Papuk, Ivanščica, Velebit, Zeleni Vir-Vražji prolaz.

Terminski plan izleta dostupan je u Planu izleta društva za 2024. godinu: http://pdgraficar.hr/aktualnosti/25-aktualnosti-vijesti-dogadaji/253-plan-izleta-za-2024-godinu

Uvjeti za upis: Članstvo u Planinarskom društvu Grafičar, punoljetnost, plaćena školarina.

Prijavom u školu, svaki polaznik potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za pohađanje škole, sigurno sudjelovanje na izletima kojima pristupa na osobnu odgovornost, da će poštovati pravila zaštite prirode i okoliša, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča.

Školarina: Cijena pohađanja škole iznosi 40€. U cijeni školarine, polaznici dobivaju nastavna pomagala: Planinarski udžbenik (Alan Čaplar, HPS) i pomoćno uže (zamka) dužine 6 m. U cijeni školarine nisu obuhvaćeni troškovi prisustvovanja izletima (prijevoz, noćenje, prehrana) koji se plaćaju posebno.
U slučaju odustajanja nakon početka škole, Društvo nije u obavezi vratiti uplaćenu školarinu.

Uvjeti za uspješan završetak škole: Tijekom škole voditelj će prati pohađanje predavanja te zalaganje sudionika u provođenju praktičnih vježbi i zadataka te utvrđuje za svakog polaznika zadovoljava li uvjete uspješnosti završetka škole. Uvjeti uspješnog završetka škole su: sudjelovanje na najmanje 70% predavanja i 70% izleta. U slučaju kada zbog opravdanih razloga polaznik nije mogao sudjelovati u dovoljnom broju predavanja ili vježbi, voditelj škole može odrediti dodatne uvjete, npr. sudjelovanje na dodatnim turama, vježbama ili slično. Uspješnim završetkom škole polaznik stječe pravo na pristup završnom ispitu.

Prijave za pohađanje planinarske škole:
Prijave koje sadržavaju ime i prezime, godinu rođenja i kontakt podatke, slati na e-mail adresu: planinarska-skola@pdgraficar.hr

Za sve dodatne informacije, pitanja i sl. javite se na tel. 098/384 422, Boris Lukač

 

 

P.S.

Posjetite naš Instagram profil gdje smo u naglascima spremili Opću planinarsku školu 2023. i 2022. pa škicnite gdje smo sve bili i što smo radili.

 

VIII. Opća planinarska škola 2023.

SVA MJESTA SU POPUNJENA!

 

Opća planinarska škola Planinarskog društva Grafičar iz Zagreba se provodi prema Programu opće planinarske škole u Hrvatskom planinarskom savezu. Polaznicima pruža osnovu za siguran i svrsishodan boravak u planinama, djelovanje unutar planinarske udruge te za stručno školovanje i usavršavanje u specijalističkim djelatnostima u planinarstvu. Škola namijenjena je upoznavanju i informiranju članova HPS-a o mjerama sigurnosti pri sudjelovanju na lakim i umjereno zahtjevnim planinarskim izletima, turama i pohodima u planinama.

Program Opće planinarske škole se sastoji od 8 predavanja na kojima se obrađuje 15 nastavnih tema, te 8 planinarskih izleta na kojima se provode vježbe.
Nastavno osoblje sačinjavaju iskusni planinari, pripadnici HGSS-a i stručne osobe iz pojedinih područja. Izlete vode članovi Vodičke službe Hrvatskog planinarskog saveza.

Trajanje školovanja: Termin održavanja je 23. ožujka - 21. svibnja 2023.

Vrijeme i mjesto održavanja: Predavanja se održavaju u prostorijama Društva, u Ulici Šandora Brešćenskog 4/I, četvrtkom s početkom u 19.30 sati. Izleti se održavaju nedjeljom (jednodnevni), te subotom i nedjeljom (dvodnevni).

Popis izleta dostupan je u Planu izleta društva za 2023.:http://pdgraficar.hr/aktualnosti/25-aktualnosti-vijesti-dogadaji/204-plan-izleta-za-2023-godinu (izleti s oznakom OPŠ!)

Uvjeti za upis: Članstvo u Planinarskom društvu Grafičar, punoljetnost, plaćena školarina. Prijavom u školu, svaki polaznik potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za pohađanje škole, sigurno sudjelovanje na izletima kojima pristupa na osobnu odgovornost, da će poštovati pravila zaštite prirode i okoliša, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča.

Školarina: Cijena pohađanja škole iznosi 40 €. U cijeni školarine, polaznici dobivaju nastavna pomagala: Planinarski udžbenik, Alan Čaplar, HPS i pomoćno uže (zamka) dužine 6 m. U cijeni školarine nisu obuhvaćeni troškovi prisustvovanja izletima (prijevoz, noćenje, prehrana) koji se plaćaju posebno.
U slučaju odustajanja nakon početka škole, Društvo nije u obavezi vratiti uplaćenu školarinu.

Uvjeti za uspješan završetak škole: Tijekom škole voditelj će prati pohađanje predavanja te zalaganje sudionika u provođenju praktičnih vježbi i zadataka te utvrđuje za svakog polaznika zadovoljava li uvjete uspješnosti završetka škole. Uvjeti uspješnog završetka škole su: sudjelovanje na najmanje 70% predavanja i 70% izleta. U slučaju kada zbog opravdanih razloga polaznik nije mogao sudjelovati u dovoljnom broju predavanja ili vježbi, voditelj škole može odrediti dodatne uvjete, npr. sudjelovanje na dodatnim turama, vježbama ili slično. Uspješnim završetkom škole polaznik stječe pravo na pristup završnom ispitu.

Prijave za pohađanje škole:
Prijave koje sadržavaju ime i prezime, godinu rođenja i kontakt podatke, slati na mail adresu: planinarska-skola@pdgraficar.hr

Dodatne informacije na tel. 098/384 422, Boris Lukač

 

Ako ste još uvijek neodlučni oko upisa u našu školicu, pogledajte kako nam je bilo prošle 2022. godine, pa Vam možda olakšamo odluku :) 

http://pdgraficar.hr/aktualnosti/25-aktualnosti-vijesti-dogadaji/210-putopisi-opce-planinarske-skole-2022-g

 

 

 

 

 

 

VI. Opća planinarska škola 2021.

VI. Opća planinarska škola Planinarskog društva Grafičar iz Zagreba održava se od 29. travnja do 27. lipnja 2021. godine.

Planinarska škola sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela (osam predavanja i osam izleta/vježbi). Pruža osnovno znanje za sigurno i ugodno planinarenje te je usklađena s “Pravilnikom o općoj planinarskoj školi u HPS-u”. Polaznici zaključuju školu polaganjem ispita, nakon čega dobivaju odgovarajuću diplomu HPS-a. Završetkom osnovne planinarske škole steći ćete osnovna znanja za sigurno kretanje u planinama a otvarate si mogućnosti daljnjeg školovanja u HPS-u.

Školarina iznosi 300,00 kuna u što su uključena potrebna sredstva za rad koja vam ostaju u vlasništvo nakon škole: Planinarski udžbenik, autora Alana Čaplara i planinarska zamka (uže) dužine 6 m.

Školarinom se financiraju materijalni troškovi teorijskog i praktičkog izvođenja nastave. Troškovi prijevoza nisu uključeni u školarinu.

Molimo prijevoz za izlete platiti na žiro-račun PD Grafičara: IBAN: HR33 2360 0001 1015 0199 7 svrha plaćanja „za izlet npr. OKIĆ“ ili eventualno prije početka predavanja.

Prekine li polaznik školovanje, PD Grafičar nije obavezan vratiti školarinu.

Predavanja će se održavati četvrtkom u prostorijama društva, na adresi Brešćenskoga 4, od 19:30 (dva školska sata).

Praktični dio nastave održavat će se nedjeljom na terenu – izletima/vježbama organiziranima za školu u suradnji s ostalim članovima društva.

Školu vode licencirani i iskustveni vodiči PD Grafičara i HPS-a.

Planinarska škola se sastoji od 8 predavanja četvrtkom i 8 izleta/vježbi na terenu.

Uvjet za izlazak na ispit je odslušanih minimum 6 predavanja i odrađenih minimum 6 izleta/vježbi.

Osnovna oprema za planinarsku školu su gojzerice i ruksak.

Ostala oprema upotpunjuje se postupno stjecanjem planinarskog iskustva.

Instruktori škole i iskusniji planinari savjetima će pomoći pri nabavi ostale opreme.

Upisom u školu svaki polaznik potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sudjelovanje u radu škole, da izletima pristupa na vlastitu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati programa izleta, odluka i uputa vodiča. Radi epidemioloških uvjeta, škola može primiti maksimalno 25 polaznika. Svim polaznicima želimo uspjeh u savladavanju planinarskih vještina, što će vam omogućiti puno lijepih doživljaja u prirodi.

SVI SUDIONICI PL. ŠKOLE DUŽNI SU SE PRIDRŽAVATI NAPUTAKA I EPIDEMIOLOŠKIH PREPORUKA HRVATSKOG ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO KOJE PROPISUJU OSIGURANJE OPĆIH I POSEBNIH HIGIJENSKIH I SIGURNOSNIH UVJETA U SVEZI COVID-19; DOSTUPNE SU NA POVEZNICI https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/ koronavirus-najnovije-preporuke/

Voditelj opće planinarske škole: Damir Gross, Mob.091 575 2842

 

PLAN VJEŽBI I IZLETA PLANINARSKE ŠKOLE / NEDJELJA:

- SVIBANJ:

02. SAMOBORSKO GORJE-RUDE-OŠTRC-PLEŠIVICA

09. SAMOBORSKO GORJE-VJEŽBA KORIŠTENJA TEH. OPREME-OKIĆ

15. SUBOTA - ŽUMBERAK-VJEŽBA PRVE POMOĆI-HGSS

23. MEDVEDNICA-VJEŽBA ORIJENTACIJE

30. VELEBIT SREDNJI – LJUBIČKO BRDO I METLA

 

- LIPANJ:

06. PSUNJ

13. KOLOVRATSKE STIJENE –ZELENO PLAVI PUT

20. SAMARSKE STIJENE I BIJELE STIJENE

27. MEDVEDNICA - NA GRAFIČARU - PODJELA DIPLOMA

Produživanje članstva/učlanjivanje novih članova u PD Grafičar

Dragi svi,

javljamo Vam da svoje članstvo u PD Grafičaru možete produžiti ovu nedjelju, 21.03.2021., na našem Domu na Sljemenu, od 11-13 sati.

Srdačno,

PD Grafičar

VI. Opća planinarska škola 2020.

Dragi planinari i budući planinari, obaviještavamo vas da su:

 

ZBOG PANDEMIJE KORONA VIRUSA, PLANINARSKA ŠKOLA JE ODGOĐENA!!

 

VI. Opća planinarska škola Planinarskog društva Grafičar iz Zagreba

u trajanju od 26.03. do 31.05.2020. godine
 
Informacije i upisi:
PD „Grafičar“, Brešćenskoga 4/I. kat, četvrtkom od 20:00 sati
e-mail: planinarska-skola@pdgraficar.hr
voditelj škole: Damir Gross, 091-575-2842  

Planinarska škola sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela (osam predavanja i osam izleta/vježbi). Pruža osnovno znanje za sigurno i ugodno planinarenje te je usklađena s “Pravilnikom o općoj planinarskoj školi u HPS-u”. Polaznici zaključuju školu polaganjem ispita, nakon čega dobivaju odgovarajuću diplomu HPS-a. Završetkom osnovne planinarske škole steći ćete osnovna znanja za sigurno kretanje u planinama a otvarate si mogućnosti daljnjeg školovanja u HPS-u. Školarina iznosi 300,00 kuna i u to su uključena sva potrebna sredstva za rad koja vam ostaju u vlasništvo nakon škole: - planinarski udžbenik Alana Čaplara (redovna cijena je 100-130kn)
- planinarska zamka (uže) od 6m
- malo uže za predavanja iz čvorologije.

Školarinom se financiraju materijalni troškovi teorijskog i praktičkog izvođenja nastave.  Troškovi izleta (prijevoz, noćenja…) nisu uključeni u školarinu.

Nakon početka upisa, školarina će se moći platiti na dva načina:

1. izravno u blagajnu u društvu
2. na žiro-račun PD Grafičara: IBAN: HR33 2360 0001 1015 0199 7 , svrha plaćanja: ''Planinarska škola 2020.''.

Prekine li polaznik školovanje, PD Grafičar nije obavezan vratiti školarinu. Predavanja će se održavati četvrtkom u prostorijama društva, na adresi Brešćenskoga 4, od 19:30 do 21:30 sati. Praktični dio nastave održavat će se vikendima na terenu – izletima/vježbama organiziranima za školu u suradnji s ostalim članovima društva. Školu vode licencirani i iskustveni vodiči PD Grafičara i HPS-a. Planinarska škola se sastoji od 8 predavanja četvrtkom i 8 izleta/vježbi na terenu. Uvjet za izlazak na ispit je odslušanih minimum 6 predavanja i odrađenih minimum 6 izleta/vježbi. Osnovna oprema za planinarsku školu su gojzerice i ruksak. Ostala oprema upotpunjuje se postupno stjecanjem planinarskog iskustva. Instruktori škole i iskusniji planinari savjetima će pomoći pri nabavi ostale opreme. Planinarska škola s obzirom na intenzivni ritam rada traži ulaganje dodatnog napora pored svakodnevnih obaveza, kao i slobodne vikende za izlete, tako da preporučamo upis samo onim članovima koji će to moći pratiti. Polaznici škole moraju biti članovi PD Grafičar s plaćenom članarinom za tekuću godinu i s navršenih 15 godina, a do punoljetnosti potrebna je suglasnost roditelja ili skrbnika. Svi detalji oko upisa u članstvo PD Grafičar, možete pronaći na linku: Kontakt pod UČLANJENJE Upisom u školu svaki polaznik potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sudjelovanje u radu škole, da izletima pristupa na vlastitu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati programa izleta, odluka i uputa vodiča. Radi podizanja kvalitete, škola može primiti maksimalno 40 polaznika. Molimo, osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Pozivamo sve planinare i one koji to žele postati da nam se pridruže! Svim polaznicima želimo uspjeh u savladavanju planinarskih vještina, što će vam omogućiti puno lijepih doživljaja u prirodi. Voditelj škole:
Damir Gross, planinarski vodič s višegodišnjim iskustvom vođenja planinarske škole.

 

PLAN VJEŽBI I IZLETA PLANINARSKE ŠKOLE

 

OŽUJAK:

29. SAMOBORSKO GORJE-RUDE-OŠTRC-PLEŠIVICA

 

TRAVANJ:

5. SAMOBORSKO GORJE-VJEŽBA KORIŠTENJA TEH. OPREME-OKIĆ

12. USKRS

19. ŽUMBERAK-VJEŽBA PRVE POMOĆI-HGSS

26. MEDVEDNICA-VJEŽBA ORIJENTACIJE

 

SVIBANJ:

1-3. MOSOR I OMIŠKA DINARA

10. PSUNJ

17. SREDNJI VELEBIT

24. SAMARSKE STIJENE

31. MEDVEDNICA - DAN PD GRAFIČARA - PODJELA DIPLOMA

V. Opća planinarska škola 2019.

Dragi planinari i budući planinari, obaviještavamo vas da se organizira:

V. Opća planinarska škola Planinarskog društva Grafičar iz Zagreba
u trajanju od 28.3.-02.6.2019.

 

SVE MJESTA ZA ŠKOLU 2019. SU POPUNJENA!!

 

 

Informacije i upisi:
PD „Grafičar“, Brešćenskoga 4/I. kat, četvrtkom od 20:00 sati
e-mail: planinarska-skola@pdgraficar.hr
voditelj škole: Damir Gross, 091-575-2842

 

Planinarska škola sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela (osam predavanja i osam izleta/vježbi). Pruža osnovno znanje za sigurno i ugodno planinarenje te je usklađena s “Pravilnikom o općoj planinarskoj školi u HPS-u”. Polaznici zaključuju školu polaganjem ispita, nakon čega dobivaju odgovarajuću diplomu HPS-a.

Završetkom osnovne planinarske škole steći ćete osnovna znanja za sigurno kretanje u planinama a otvarate si mogućnosti daljnjeg školovanja u HPS-u.

Školarina iznosi 300,00 kuna i u to su uključena sva potrebna sredstva za rad koja vam ostaju u vlasništvo nakon škole:

  • Planinarski udžbenik Alana Čaplara (redovna cijena je 100-130kn)
  • planinarska zamka (uže) od 6m
  • malo uže za predavanja iz čvorologije.

Školarinom se financiraju materijalni troškovi teorijskog i praktičkog izvođenja nastave.  Troškovi izleta (prijevoz, noćenja…) nisu uključeni u školarinu.

Nakon početka upisa, školarina će se moći platiti na dva načina:

  • izravno u blagajnu u društvu
  • ili na žiro-račun PD „Grafičar“-a: IBAN: HR33 2360 0001 1015 0199 7 , svrha plaćanja:''Planinarska škola 2019.''.

Prekine li polaznik školovanje, PD „Grafičar“ nije obavezan vratiti školarinu.

 

Predavanja će se održavati četvrtkom u prostorijama društva, na adresi Brešćenskoga 4, od 19:30 do 21:30 sati. Praktični dio nastave održavat će se vikendima na terenu – izletima/vježbama organiziranima za školu u suradnji s ostalim članovima društva. Školu vode licencirani i iskustveni vodiči PD „Grafičara“ i HPS-a.

Planinarska škola se sastoji od 8 predavanja četvrtkom i 8 izleta/vježbi na terenu. Uvjet za izlazak na ispit je odslušanih minimum 6 predavanja i odrađenih minimum 6 izleta/vježbi.

Osnovna oprema za planinarsku školu su gojzerice i ruksak. Ostala oprema upotpunjuje se postupno stjecanjem planinarskog iskustva. Instruktori škole i iskusniji planinari savjetima će pomoći pri nabavi ostale opreme.

Planinarska škola s obzirom na intenzivni ritam rada traži ulaganje dodatnog napora pored svakodnevnih obaveza, kao i slobodne vikende za izlete, tako da preporučamo upis samo onim članovima koji će to moći pratiti.

Polaznici škole moraju biti članovi PD „Grafičar“ s plaćenom članarinom za tekuću godinu i s navršenih 15 godina, a do punoljetnosti potrebna je suglasnost roditelja ili skrbnika. Svi detalji oko upisa u članstvo PD Grafičar, možete pronaći na linku: Kontakt pod UČLANJENJE

Upisom u školu svaki polaznik potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sudjelovanje u radu škole, da izletima pristupa na vlastitu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati programa izleta, odluka i uputa vodiča.

Radi podizanja kvalitete, škola može primiti maksimalno 40 polaznika. Molimo, osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Pozivamo sve planinare i one koji to žele postati da nam se pridruže! Svim polaznicima želimo uspjeh u savladavanju planinarskih vještina, što će vam omogućiti puno lijepih doživljaja u prirodi.

Voditelj škole:
Damir Gross, planinarski vodič s višegodišnjim iskustvom vođenja planinarske škole.

 

 

 

PLAN IZLETA I VJEŽBI:

31.03.2019. - PARK PRIRODE MEDVEDNICA
Posadimo novo drvo, osjetimo to divno malo biće koje počinje novi život. Naučimo više o šumama od šumara-zajedno možemo više.

07.04.2019. - Vježba orijentacije, PARK MAKSIMIR
U najvažnijem hrvatskom pejzažnom parku i spomeniku vrtne arhitekture.

14.04.2019. - Vježba prve pomoći i spašavanja, RAVNA GORA
Unutar gorskog vijenca krije niz zanimljivih planinarskih odredišta, sa širokim vidicima na dolinu i dvorac Trakošćan.

28.04.2018. - Vježba korištenja tehničke opreme, KALNIK
Užitak sigurnog penjanja na jedan od „Sedam zuba“. Otvoriti će vam nove spoznaje što možete.

05.05.2019. - Izlet na PP PAPUK
Naš prvi geopark Rupnica(UNESCO) i zaštićeno šumsko područje Jankovac

12.05.2019. - Izlet na DONAČKU GORU (SLO)
Nazivaju je  „štajerski Triglav“

18/19.05.2019. Izlet na CRES I LOŠINJ
Blaga klima, bogata bioraznolikost, Jedinstvena aromaterapija na otvorenom.

25/26.05.2019. - Izlet-SJEVERNI VELEBIT(V.Pivčevac, Balinovac, V. Zavižan)
Doživljaj istinske divljine

1/2.06.2019. - Podjela diploma-DINARA-Sinjal-najviši vrh Hrvatske
Ljepote cvjetnih livada i šuma sa grandioznom jugozapadnom stijenom

 

Kako nam je bilo u prošloj školi, možete vidjeti u galeriji IV. Opće planinarske škole 2018.g.

 

 

 

 PLAKATIRANJE:

  • Fakultet-kemijskog-inzenjerstva-i-tehnologije
  • Hrvatsko-katolicko-sveuciliste
  • Malesnica--Custom-
  • PMF-Geografski-odsjek
  • Sljeme---Restoran-Vidikovac
  • Sljeme---Zlatni-medvjed
  • Spansko
  • Studentski-dom-Cvjetno
  • Studentski-dom-Stjepan-Radic--1-
  • Studentski-dom-Stjepan-Radic--2-
  • pl-dom-graficar--1-
  • pl-dom-graficar--2-
  • pl-dom-graficar--3-
  • pl-dom-graficar--4-
  • pl-dom-graficar--5-
  • x--1-
  • x--2-
  • x--3-
  • x--4-
  • x--5-
  • x--6-

IV. Opća planinarska škola 2018.

Opća planinarska škola 2018 je održana u periodu od 22.03. - 27.05.2018.godine.
Škola se sastojala od 8 predavanja četvrtkom od 19:30h u prostorijama Društva i 8 izleta.
Voditelj škole : Damir Gross uz suradnike: Alida Viktorija Maskalan & Boris Lukač

Održani izleti škole 2018.:

  • Klek
  • Medvednica
  • Okić
  • Picelj
  • Velebit i Rab (2 dana)
  • Burni Bitoraj
  • Bijele stijene
  • Velebit (2 dana)
  • Golica (SLO)

Školu je pohađalo 29 učesnika. Kako nam je bilo i gdje smo sve bili, možete vidjeti u galerijama ispod.

 

FOTO GALERIJA IV. OPĆE PLANINARSKE ŠKOLE 2018.:

  • plan-skola-2018-10
  • plan-skola-2018-11
  • plan-skola-2018-12
  • plan-skola-2018-13
  • plan-skola-2018-14
  • plan-skola-2018-15
  • plan-skola-2018-16
  • plan-skola-2018-17
  • plan-skola-2018-18
  • plan-skola-2018-19
  • plan-skola-2018-20
  • plan-skola-2018-21
  • plan-skola-2018-22
  • plan-skola-2018-24
  • plan-skola-2018-25
  • plan-skola-2018-26
  • plan-skola-2018-27
  • plan-skola-2018-28
  • plan-skola-2018-29
  • plan-skola-2018-30
  • plan-skola-2018-31
  • plan-skola-2018-32
  • plan-skola-2018-33
  • plan-skola-2018-34
  • plan-skola-2018-35
  • plan-skola-2018-36
  • plan-skola-2018-37
  • plan-skola-2018-38

 

 

 VIDEO GALERIJA IV. OPĆE PLANINARSKE ŠKOLE 2018.:

 

 

 

 

 

 

 

TOP