16-17. 5. 2015 Punat, Krk. Pentravci

Na poziv amaterskog kazališta „Štorije“ iz Punta na otoku Krku, naši su „Pentravci“ održali svoju popularnu predstavu „Kao šećem psa“, u njihovom mjestu, u subotu 16. 5. 2015. Bila je to prilika za lijepo druženje. Fotografije i osvrt na događanja pripremila je Snježana Drkulec.
Naši „Pentravci“ prošetali su svoje peseke i po morskoj obali! Što će reći, naše prijateljsko amatersko kazalište „Štorije“ iz Punta na otoku Krku pozvali su nas da održimo predstavu „Kao šećem psa“ i u njihovom mjestu. Tom pozivu smo se rado odazvali, a domaćini su nas jako lijepo dočekali, primili i ugostili. Svega je bilo u izobilju, publika je napunila dvoranu i odlično reagirala na predstavu.
U nedjelju su nas naši dragi domaćini poveli na Košljun, gdje smo mogli prisustvovati svetoj misi, prošetati po otočiću i razgledati povijesne, umjetničke i prirodoslovne zbirke.
Otišli smo i do grada Krka, gdje smo se susreli s našim starim prijateljem Tončijem, koji nas je poveo do „Mikija“. Tako su oni koji su godinama ljetovali i plovili s „Mikijem“ mogli obnoviti uspomene, a tko nije bio, mogao je vidjeti kakav je taj brod s kojeg su kružile mnogobrojne šaljive priče i lijepe uspomene.
Dan smo završili u agroturizmu s janjetinom, hobotnicom ili teletinom pod pekom, pa vi sad recite da je lako biti glumac!
Snježana Drkulec

Pentravci, Punat 2015