Maskenbal 20.02.2010.

U subotu, 20.02.2010. planinarsko društvo “Grafičar” organiziralo je tradicionalni fašnik, natjecanje i ples pod maskama. U konkurenciji za nagrade bile su dječje i maske odraslih.

Počeli smo večerom oko 20,00 sati. Iza toga krenula je revija maski, ples i ocjenjivanje žirija. Mi Grafičarci i naši gosti i ove smo godine bili vrlo dosjetljivi, maštoviti i u trendu idejama. Meni je ovo drugi maskenbal otkad sam u “Grafičar”-u i mislim da je bio bolji nego prošli.

Prvu nagradu u konkurenciji odraslih maski osvojili su Campi i Alemka kao “Braco i seka”. Moja malenkost u grupnoj kreaciji “Sudsko vijeće” s Tomom i Jasminkom osvojila je drugu nagradu. Nagrađeno je još pet maski i sve dječje.

Klinci su bili oduševljeni. Fešta i ples potrajali su do ranih jutarnjih sati. Sve je bilo “začinjeno” pravom zimskom idilom.

Mi koji smo prespavali u domu, u nedjelju oko 11,00 sati krenuli smo na kratki izlet do Hunjke i natrag. Vrijeme je bilo prekrasno. Na povratku smo zaokružili vikend kratkim druženjem i finom “papicom” u našoj kućici.

Fotografije

Zapisala Irena Šikić